2011. október 28., péntek

Őszi kislány ruhacsomag, 3-9 hó! NEM TURIS!!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Üdvözöllek az aukciómon! A napokban több 1 Ft-os aukciót fogok feltölteni, amiben a kislányom kinőtt ruhái szerepelnek! A ruhák változó állapotúak, van köztük új és sokat használt is. Mindegyiket újonnan vásároltuk tavaly boltban, nem turisak. Csak az én kislányom hordta mindegyiket! Igyekszem pontos leírást adni minden darabról, de ha ennek ellenére csalódást okoznának a holmik, akkor a vásárlástól el lehet állni. A ruhácskákat bababarát mosószerrel és öblítővel kimosva, vasalva adom át! A ruhák többségén a normál használatból eredő kisebb-nagyobb foltok láthatóak, de mivel én nem használok folttisztítót, így előfordulhat, hogy ezeket egy nálam ügyesebb háziasszony el tudja tüntetni. Személyes átvételre lehetőség van minden nap Biatorbágyon, vagy hetente 1-2 alkalommal Budapesten is (például a Petőfi híd budai hídfőjénél, megbeszélés szerint). Egyébként pedig a Magyar Posta aktuális díjszabása szerint postázok (lehetőség van "gyűjtögetni" is. ). Jó licitálást, sok szerencsét kívánok!
Az aukció tárgya egy:
Használt ruhacsomag kislányra:
- egy nadrág
- egy garbó
- négy rugdalózdó
Ideálisak a hűvös őszi időben!!! Csajos, hercegnős darabok egy igazi tündérkére!
Részletesen:
- Egy 6-9 hós, pamut nadrág, a színe sötét rózsaszín. Két zsebe és a szára fodros díszítéssel. Keveset használt, hibátlan. Nagyon csinos, csajos naci!
- 74-es méretű, micimackós vékony pulcsi, magas nyakkal, hátul két gombbal a könnyebb bebújás érdekében. A színe halvány rózsaszín. Az ujja végén fodros díszítéssel! Keveset használt, de az egyik vállán van egy kisebb folt.
- Egy sötét rózsaszín rugdalódzó, mérete 3-6 hó (de nekünk tovább jó volt). Puha, meleg, frottírszerű anyagból. Hibátlan, keveset használt!
- Egy ugyanilyen rugdalódzó világos rózsaszín anyagból. Ez a nyaka körül elég foltos.
- Egy 74/80 méretű rugdalódzó, az elején aranyos hercegnős mintával. A színe rózsaszín, sötétebb passzéval. Asszimetrikus, kényelmes gombolással. Alig volt használva, szinte új állapotú, de az elejét így is sikerült egy kicsit összepecsételni.
- Egy 6-9 hós rugdalódzó, a színe halvány rózsaszín, aranyos mintával. Ez kedvenc darabként sokat volt használva, ki van nyúlva, bolyhos, és sok pecsét is van rajta. De sajnálom kidobni, hátha másnak még használható. : -)
Hamarosan jön még sok minden más is, érdemes visszanézni hozzám! : -) Megfelelő ajánlat esetén hamarabb is lezárom az aukciót!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-10-30 15:29
. Őszi kislány ruhacsomag, 3-9 hó! NEM TURIS!!! - Jelenlegi ára: 1 Ft