2011. szeptember 20., kedd

Angyalos Fali-asztali Mécsestartó. Ajándék - Jelenlegi ára: 3 499 Ft


Ajándéknak (karácsonyra is! ) rendkívül elegáns és maradandó, gyönyörű használati műtárgy! Biztos lehet benne, hogy hosszú évtizedekig emlékezetes marad ez a különleges, extravagáns gyönyörűség!
Kedves Vásárló!
Mindenek elött - csak neked  - van egy rendkívül gáláns, nagyvonalú  ajánlatunk:                       - Licitálj  kettő meghírdetett termékünkre és 10% árengedményt kapsz a két termékünk árából!     A postaköltségek nem adódnak össze.  
- Licitálj  három meghírdetett termékünkre és 15% árengedményt kapsz a  három termékünkre!     A postaköltségek nem adódnak össze.  
- Licitálj  négy meghírdetett termékünkre és 20% árengedményt kapsz a  négy termékünkre!     A postaköltségek nem adódnak össze.  
Jelen, gáláns ajánlatunk visszavonásig (amíg ezt az ajánlatot látod) érvényes!  
Tiffany asztali és  falra akasztható angyalos mécses, mécsestartó, akciós ár!!
Rendkívül hangulatos és minden szemponból praktikus műtárgy. Falra akasztva szemet  gyönyörködtető a színes üvegeken átszürődő fény sejtelmes játéka, az angyal  szemet gyönyörködtető színes  árnyjátéka a falon (az utolsó képen valamennyire látható). Asztalra helyezve mindenkit elvarázsol lenyűgöző elegánssága, praktikussága, szépsége, hangulatossága.
Egyedi, igényes - Tiffany -  kézimunka.
 
Anyaga: Kézzel készített, anyagában színezett  kristályok, színes üveg, ólommentes forraszanyag, vörösréz szál, vörösréz fólia.
Nézd meg további (ajándék) termékeinket is!
Angyalos mécses, mécsestartó  Méretei: 6X6 cm  - alapterület.
12 cm      - magasság.
8 cm          - szélesség.
Szállítási költségek:   ajánlott levél,   530 Ft.
 
Az esetleges  postai töréskárból eredő csere csak a sérült árú visszaküldése után lehetséges!!
TELJESKÖRŰ JÓTÁLLÁS ÉS CSEREGARANCIA!!
Minden termékünket a legnagyobb gondossággal, több rétegben buborékos fóliába és vastag gyűrt papiba csomagoljuk, majd kibélelt erős dobozban kerülnek póstázásra! A postai szállítás során esetlegessen keletkezhető terméksérülésekért  cseregaranciát vállalunk, az esetlegessen sérült termékünket visszaküldés után díj és költségmentessen kicseréljük és újból póstázzuk a mi költségünkre!      



Jelenlegi ára: 3 499 Ft

Az aukció vége: 2011-10-03 18:00
. Angyalos Fali-asztali Mécsestartó. Ajándék - Jelenlegi ára: 3 499 Ft